Bal Andrzejkowy 2018

Andrzejki 2018 w dniach:
24.11.2018 r.
30.11.2018 r.

Zapraszamy na Bal Andrzejkowy do Sali Balkon we Wrocławiu przy ulicy Krakowskiej 54.

Zapewniamy:

  • Noc dobrej zabawy oraz znakomitej kuchni,
  • Profesjonalna oprawa muzyczna – DJ WAKA,
  • Magiczna dekoracja oraz iluminacje świetlne,
  • 24-11-2018 i 30-11-2018 rok od godziny 19:00 do 4:00 rano,
  • Cena 130 zł na osobę.

Menu:

  • Gorąca kolacja,
  • Przekąski zimne w formie bufetu wiejskiego,
  • Dwa dania gorące w trakcie balu,
  • Napoje zimne i gorące bez ograniczeń,
  • Coś słodkiego.

Rezerwacja stolików 10 lub 14 osobowych. Stoły prostokątne.

Zapisy pod numerem telefonu 883-002-888 Sonia Gruca lub mail: s.m.gruca@gmail.com

Serdecznie zapraszamy!

Menu Andrzejkowe w dwóch terminach

Cena: 130 zł/ osobę

Dnia: 224.11.2018 oraz 30.11.2018 r.

Godzina: 19:00 – 4:00

Zupa:

  • Krem z drobiu zagrodowego, śmietanki kremowej i groszku ptysiowego

Dania obiadowe (podawane na talerzu):

  • Faszerowane udko kurczaka z grzybami mun, ziemniaki pieczone i bukietem surówek

Przekąski Zimne - Bufet Wiejski (podawane w bufecie)

  • Pieczona szynka marynowana w miodzie i goździkach,
  • Kiełbasy z domowej spiżarni,
  • Wędzonki wg babcinej marynaty,
  • Smalec domowy z cebulka i majerankiem,
  • Masło ziołowo – czosnkowe,
  • Ogórki kiszone,
  • Gzik,
  • Salcesony,
  • Kiszka chłopska,
  • Babka kresowa z gęsta śmietaną,
  • Chleby wiejskie,
  • Kulebiaki z kapustą i grzybami,
  • Kiełbasa pieczona w kamionce,
  • Pasztet pieczony w kamionce,
  • Warzywa grillowane,
  • Śledzie kaszubskie z ziołami i warzywami,
  • Galaretka z kurczaka zagrodowego,
  • Schab pieczony na szaro w ziołach,
  • Rolada z gęsi z grzybami w galarecie,
  • Kurczak po polsku,
  • Sałatka śledziowa w oleju z suszoną żurawiną,
  • Sałatka jajeczno-porowa (jajka, ogórek kiszony, czosnek, śmietana, majonez, por, groszek),
  • Sałatka kartoflana (ziemniaki, cebula, ogórek kiszony, sos koperkowy, boczek wędzony, majonez),
  • Garnirowane jajka w szynce na sałatce jarzynowej,
  • Sałatka Finezja (seler marynowany, szynka konserwowa, kukurydza, ananas, majonez, musztarda francuska, jabłko, sól, pieprz),
  • Sałatka makaronowa (makaron, cebula, ogórek kiszony, papryka, groszek, majonez, pietruszka, jajko, fasola czerwona),
  • Jajka faszerowane z kremem pieczarkowym,
  • Śledź w śmietanie,
  • Pikle,
  • Grzyby marynowane,
  • Pieczywo,

Dania Gorące (podawane w podgrzewaczach o godzinie 22:00):

  • Wieprzowina na sposób orientalny podawana z ryżem,
  • Barszcz czerwony czysty z pierogami podsmażanymi i pasztecikami,

Napoje Zimne (bez ograniczeń):

  • Soki owocowe: 
    • jabłkowy,
    • pomarańczowy,
    • grejpfrutowy,
  • Woda mineralna: gazowana i niegazowana,

Napoje Gorące (bez ograniczeń):

  • Kawa z mleczkiem i herbata z cytryną

Słodkości:

  • Ciasto domowe - 100 g / osobę

Zapraszamy do kontaktu w celu przedstawienia szczegółowej oferty.

Wyślij formularz kontaktowy

lub zadzwoń do nas:

883-002-888