Sylwester 2019

Sylwester 2019/2020

Cena 299 zł/os.

            Mamy przyjemność zaprosić Państwa na wspólne świętowanie przywitania Nowego Roku 2020 W Sali Balkon! Przygotowaliśmy specjalnie dla Państwo moc atrakcji oraz wyborne menu, skomponowane przez naszego Szefa kuchni.

  • Imprezę poprowadzi DJ WAKA
  • Start o godzinie 20:00, bawimy się do 4:00 rano dnia następnego
  • W trakcie trwania imprezy, możecie liczyć także na atrakcje w postaci Fotobudki – idealna pamiątka ze wspólnej imprezy!

Menu:

  • Uroczysta kolacja, bufet zimny, dania gorące (w trakcie imprezy), słodki bufet
  • Napoje zimne i gorące bez ograniczeń ????

REZERWACJE telefoniczne lub mailowe: 883-002-888, s.m.gruca@gmail.com

Zakup biletów - wpłata w siedzibie firmy lub przelewem we Wrocławiu ul. Krakowska 54

Osoba rezerwująca grupę dokonuje pełną wpłatę należności.

SERDECZNIE ZAPRASZAMY!!!!

 
Menu Sylwestrowe 2019/2020

 

Zupa:

  • Delikatny i aromatyczny krem z pieczonej papryki i parmezanu

Danie Główne:

  • Wieprzowina sous vide / sos teriyaki z grzybami shimejii
  • Zawinięty schab / duszony por / ser gravier / panco
  • Indyk chartreuse / glazurowana rzodkiew biała / jarmuż
  • Puree maślane z szałwią
  • Warzywa z masłem orzechowo - migdałowym

Bufet Zimny:

  • Patery mięs marynowanych i pieczonych w naszej restauracji
  • Patery wędlin (wędliny, kiełbasy, kabanosy)
  • Tortilla Mix
  • Warzywa w tempurze
  • Deska serów z winogronem o orzechami
  • Pieczarki faszerowane
  • Śledzie w oliwie truflowej z rukolą
  • Domowy pasztet / konfitura z czerwonej cebuli
  • Roladki z ryb morskich / sos limonkowy
  • Kurczak faszerowany / chutney jabłkowy
  • Jajka faszerowane w kilku odsłonach
  • Rożki z szynki / kiełki słonecznika
  • Szpinakowa rolada z wędzonym łososiem / sos kaparowy
  • Carpaccio z kalarepy i rubinowego buraka / vinagrette malinowe
  • Vol - aul - vents z jagnięciną
  • Sałatka z wasabi
  • Sałaty mieszane / mozzarella / pestki dyni / pomarańcz
  • Tradycyjna sałatka wielowarzywna
  • Sałatka zimowa z kaszą i ananasem
  • Sałatka szopska
  • Pieczywo bankietowe

Dania gorące:

Podawane w bufecie gorącym od godziny 23.00 do godziny 2.00

  • Oryginalne greckie souvlaki wieprzowe / miód wrzosowy / angustura
  • Nadziewana pularda po baskijsku / sos koniakowy
  • Pulled Pork - szarpana wieprzowina
  • Ziemniaki pieczone / oliwa / rozmarym / czosnek
  • Ryż kolorowy / papryczki trzy kolory
  • Castellane pesto / orzechy nerkowca - VEGA
  • Dal z czarnej soczewicy - VEGA
  • Barszcz czerwony czysty / pierożki / paszteciki / kapuśniaczki

Słodki bufet / Candy bar:

  • Wybór ciast
  • Panna Cotta z zielonej herbaty matcha
  • Cramble z jabłkami i kruszonką sezamową
  • Krem limoncello z bezą i sosem malinowym
  • Beza włoska na kruchym cieście z konfitura owocową
  • Panna Cotta z musem owocowym i granolą
  • Mus brzoskwiniowy z hananero
  • Koktajle i smoothie

Napoje Gorące: bez ograniczeń

  • Kawa z mleczkiem
  • herbata z cytryną

Napoje Zimne: bez ograniczeń

  • Soki owocowe:
    • jabłko,
    • pomarańcz,
  • Woda mineralna:
    • Gazowana,
    • Niegazowana,

Ponad to:

  • Wódka biała 0,5l / parę
  • Wino musujące 0,7l / 6 osób (Powitanie Nowego Roku godzina 24:00)

REZERWACJE telefoniczne lub mailowe: 883-002-888, s.m.gruca@gmail.com

Zakup biletów - wpłata w siedzibie firmy lub przelewem we Wrocławiu ul. Krakowska 54

Osoba rezerwująca grupę dokonuje pełną wpłatę należności.

SERDECZNIE ZAPRASZAMY!!!!

Zapraszamy do kontaktu w celu przedstawienia szczegółowej oferty.

Napisz na balkonsala@gmail.com

lub zadzwoń do nas:

883-002-888