Sylwester 2019
Sylwester 2019/2020
Cena 299 zł/os.
Mamy przyjemność zaprosić Państwa na wspólne świętowanie przywitania Nowego Roku 2020 W Sali Balkon! Przygotowaliśmy specjalnie dla Państwo moc atrakcji oraz wyborne menu, skomponowane przez naszego Szefa kuchni.
- Imprezę poprowadzi DJ WAKA
- Start o godzinie 20:00, bawimy się do 4:00 rano dnia następnego
- W trakcie trwania imprezy, możecie liczyć także na atrakcje w postaci Fotobudki – idealna pamiątka ze wspólnej imprezy!
Menu:
- Uroczysta kolacja, bufet zimny, dania gorące (w trakcie imprezy), słodki bufet
- Napoje zimne i gorące bez ograniczeń ????
REZERWACJE telefoniczne lub mailowe: 883-002-888, s.m.gruca@gmail.com
Zakup biletów - wpłata w siedzibie firmy lub przelewem we Wrocławiu ul. Krakowska 54
Osoba rezerwująca grupę dokonuje pełną wpłatę należności.
SERDECZNIE ZAPRASZAMY!!!!
Menu Sylwestrowe 2019/2020
Zupa:
- Delikatny i aromatyczny krem z pieczonej papryki i parmezanu
Danie Główne:
- Wieprzowina sous vide / sos teriyaki z grzybami shimejii
- Zawinięty schab / duszony por / ser gravier / panco
- Indyk chartreuse / glazurowana rzodkiew biała / jarmuż
- Puree maślane z szałwią
- Warzywa z masłem orzechowo - migdałowym
Bufet Zimny:
- Patery mięs marynowanych i pieczonych w naszej restauracji
- Patery wędlin (wędliny, kiełbasy, kabanosy)
- Tortilla Mix
- Warzywa w tempurze
- Deska serów z winogronem o orzechami
- Pieczarki faszerowane
- Śledzie w oliwie truflowej z rukolą
- Domowy pasztet / konfitura z czerwonej cebuli
- Roladki z ryb morskich / sos limonkowy
- Kurczak faszerowany / chutney jabłkowy
- Jajka faszerowane w kilku odsłonach
- Rożki z szynki / kiełki słonecznika
- Szpinakowa rolada z wędzonym łososiem / sos kaparowy
- Carpaccio z kalarepy i rubinowego buraka / vinagrette malinowe
- Vol - aul - vents z jagnięciną
- Sałatka z wasabi
- Sałaty mieszane / mozzarella / pestki dyni / pomarańcz
- Tradycyjna sałatka wielowarzywna
- Sałatka zimowa z kaszą i ananasem
- Sałatka szopska
- Pieczywo bankietowe
Dania gorące:
Podawane w bufecie gorącym od godziny 23.00 do godziny 2.00
- Oryginalne greckie souvlaki wieprzowe / miód wrzosowy / angustura
- Nadziewana pularda po baskijsku / sos koniakowy
- Pulled Pork - szarpana wieprzowina
- Ziemniaki pieczone / oliwa / rozmarym / czosnek
- Ryż kolorowy / papryczki trzy kolory
- Castellane pesto / orzechy nerkowca - VEGA
- Dal z czarnej soczewicy - VEGA
- Barszcz czerwony czysty / pierożki / paszteciki / kapuśniaczki
Słodki bufet / Candy bar:
- Wybór ciast
- Panna Cotta z zielonej herbaty matcha
- Cramble z jabłkami i kruszonką sezamową
- Krem limoncello z bezą i sosem malinowym
- Beza włoska na kruchym cieście z konfitura owocową
- Panna Cotta z musem owocowym i granolą
- Mus brzoskwiniowy z hananero
- Koktajle i smoothie
Napoje Gorące: bez ograniczeń
- Kawa z mleczkiem
- herbata z cytryną
Napoje Zimne: bez ograniczeń
- Soki owocowe:
- jabłko,
- pomarańcz,
- Woda mineralna:
- Gazowana,
- Niegazowana,
Ponad to:
- Wódka biała 0,5l / parę
- Wino musujące 0,7l / 6 osób (Powitanie Nowego Roku godzina 24:00)
REZERWACJE telefoniczne lub mailowe: 883-002-888, s.m.gruca@gmail.com
Zakup biletów - wpłata w siedzibie firmy lub przelewem we Wrocławiu ul. Krakowska 54
Osoba rezerwująca grupę dokonuje pełną wpłatę należności.
SERDECZNIE ZAPRASZAMY!!!!
Zapraszamy do kontaktu w celu przedstawienia szczegółowej oferty.
Napisz na balkonsala@gmail.com
lub zadzwoń do nas: