Wesela - oferta cenowa 2025
Pełna oferta weselna 2025 tutaj.
Menu 380zł/os.
Ceremonia powitania Pary Młodej w cenie.
Czas trwania wesela do 4:00 rano dnia następnego (nie dłużej niż 12 godzin).
ZUPA podana do stołu w wazach (1 do wyboru)
- rosół domowy z makaronem, marchewką i świeżą natką,
- krem z białych warzyw, podany z prażonymi pestkami dyni i tartym parmezanem (wege),
- krem z pomidorów pelati i pieczonej, czerwonej papryki (wege),
- krem z cukinii z tymiankową grzanką (wege).
DANIE GŁÓWNE podane do stołu na półmiskach (2 porcje na osobę, 4 pozycje do wyboru)
- de volaille z pieczarkami, serem edam i masłem ziołowym,
- pieczona pierś z kurczaka po hawajsku z ananasem i mozzarellą,
- sznycelki schabowe w sosie śmietanowym z zielonym pieprzem,
- kotlet schabowy w złocistej panierce,
- rolada wołowa z cebulką, boczkiem i korniszonem w sosie gravy,
- orientalne kofty z wołowiny podane z dipem czosnkowo-ziołowym,
- falafele z ciecierzycy i kukurydzy podane z hummusem i za'atarem (wege),
- kotleciki z buraka i kaszy jaglanej (wege).
DODATKI podane do stołu na półmiskach (2 pozycje do wyboru)
- kluski śląskie z klarowanym masłem, świeżą dymką i natką pietruszki,
- ziemniaki gotowane z masłem i koperkiem,
- smażone cząstki ziemniaków,
- ziemniaki puree z masłem, śmietanką, gałką muszkatołową i koperkiem,
- ryż kolorowy z ziołami,
- kasza gryczana z pieczarkami, natką i świeżą dymką.
BUKIET SURÓWEK
- surówka z białej kapusty z marchewką i koperkiem,
- tarta marchewka z ananasem i prażonym sezamem,
- buraczki z czerwoną cebulką,
ZIMNA PŁYTA bufet
- wytrawne ptysie z wędzonym łososiem i dipem cytrynowym z koperkiem,
- tramezzini z zielonym ogórkiem, szparagami i ziołową ricottą (wege),
- tramezzini po tatarsku na ostro,
- koreczki po toskańsku z włoską salami, mozzarellą, pomidorkiem koktajlowym i bazyliowym pesto,
- mini tortille z chili con carne, czarną fasolą, kukurydzą i jalapeno z dipem mango-mayo,
- vol-au-vent's z pastą z suszonych pomidorów z zieloną papryką i oliwką kalamata (wege),
- warzywa w słupkach z dipem jogurtowym (wege),
- sałatka cezar z grillowanym kurczakiem, jajkiem, ziołowymi grzankami i anchois,
- sałatka tabouleh z kaszy bulgur z ogórkiem, cebulką, czerwoną papryką, oliwkami i natką pietruszki (wege),
- tradycyjna sałatka jarzynowa,
- korzenny śledzik w oleju z jabłkiem i cebulką,
- wachlarz szlachetnych serów i wędlin oraz mięs pieczonych i pasztetów,
- chutney z gruszek i żurawiny, konfitura z czerwonej cebuli, dip musztardowo-miodowy, mus chrzanowy z jabłkiem,
- pieczywo bankietowe.
GORĄCY PRZERYWNIK bufet (3 pozycje do wyboru)
- pikantny bogracz po węgiersku,
- biały boeuf stroganow z kolorową papryką i pieczarkami,
- włoskie risotto z cukinią, pieczarkami, natką i parmezanem (wege),
- paella mixta z kurczakiem, warzywami i owocami morza,
- curry z kurczaka z ananasem, świeżą kolendrą i ryżem basmati,
- tajska zupa na mleku kokosowym z piersią kurczaka i kolorową soczewicą,
- żurek na wędzonym boczku z jajkiem i podgrzybkiem,
- bigos myśliwski z łopatką z dzika, wędzoną śliwką, grzybami leśnymi i jagodami jałowca,
- barszcz czerwony z pasztecikiem z kapustą i pieczarkami (wege).
NAPOJE ZIMNE bufet, b.o.
- woda mineralna ze słoja, z lodem, świeżą miętą i cytryną,
- soki owocowe ze słoja:
- jabłko,
- pomarańcza.
SERWIS KAWOWY bufet, b.o.
- Costa Coffee z ekspresów ciśnieniowych,
- Sir William's Tea bukiet herbat.
NA SŁODKO bufet
- wybór ciast i pralin (200 g/os):
- czekoladowe,
- sernik,
- jogurtowe z owocami,
- mini ptysie z czekoladą i adwokatem,
- patery z owocami (100 g/os).
Zapraszamy do kontaktu w celu przedstawienia szczegółowej oferty.
lub zadzwoń do nas: