Wesela - oferta cenowa 2025

Pełna oferta weselna 2025 tutaj.

Menu                                          380zł/os.

Ceremonia powitania Pary Młodej w cenie.

Czas trwania wesela do 4:00 rano dnia następnego (nie dłużej niż 12 godzin).

ZUPA podana do stołu w wazach (1 do wyboru)

  • rosół domowy z makaronem, marchewką i świeżą natką,
  • krem z białych warzyw, podany z prażonymi pestkami dyni i tartym parmezanem (wege),
  • krem z pomidorów pelati i pieczonej, czerwonej papryki (wege),
  • krem z cukinii z tymiankową grzanką (wege).

DANIE GŁÓWNE podane do stołu na półmiskach (2 porcje na osobę, 4 pozycje do wyboru)

  • de volaille z pieczarkami, serem edam i masłem ziołowym,
  • pieczona pierś z kurczaka po hawajsku z ananasem i mozzarellą,
  • sznycelki schabowe w sosie śmietanowym z zielonym pieprzem,
  • kotlet schabowy w złocistej panierce,
  • rolada wołowa z cebulką, boczkiem i korniszonem w sosie gravy,
  • orientalne kofty z wołowiny podane z dipem czosnkowo-ziołowym,
  • falafele z ciecierzycy i kukurydzy podane z hummusem i za'atarem (wege),
  • kotleciki z buraka i kaszy jaglanej (wege).

DODATKI podane do stołu na półmiskach (2 pozycje do wyboru)

  • kluski śląskie z klarowanym masłem, świeżą dymką i natką pietruszki,
  • ziemniaki gotowane z masłem i koperkiem,
  • smażone cząstki ziemniaków,
  • ziemniaki puree z masłem, śmietanką, gałką muszkatołową i koperkiem,
  • ryż kolorowy z ziołami,
  • kasza gryczana z pieczarkami, natką i świeżą dymką.

BUKIET SURÓWEK

  • surówka z białej kapusty z marchewką i koperkiem,
  • tarta marchewka z ananasem i prażonym sezamem,
  • buraczki z czerwoną cebulką,

ZIMNA PŁYTA bufet

  • wytrawne ptysie z wędzonym łososiem i dipem cytrynowym z koperkiem,
  • tramezzini z zielonym ogórkiem, szparagami i ziołową ricottą (wege),
  • tramezzini po tatarsku na ostro,
  • koreczki po toskańsku z włoską salami, mozzarellą, pomidorkiem koktajlowym i bazyliowym pesto,
  • mini tortille z chili con carne, czarną fasolą, kukurydzą i jalapeno z dipem mango-mayo,
  • vol-au-vent's z pastą z suszonych pomidorów z zieloną papryką i oliwką kalamata (wege),
  • warzywa w słupkach z dipem jogurtowym (wege),
  • sałatka cezar z grillowanym kurczakiem, jajkiem, ziołowymi grzankami i anchois,
  • sałatka tabouleh z kaszy bulgur z ogórkiem, cebulką, czerwoną papryką, oliwkami i natką pietruszki (wege),
  • tradycyjna sałatka jarzynowa,
  • korzenny śledzik w oleju z jabłkiem i cebulką,
  • wachlarz szlachetnych serów i wędlin oraz mięs pieczonych i pasztetów,
  • chutney z gruszek i żurawiny, konfitura z czerwonej cebuli, dip musztardowo-miodowy, mus chrzanowy z jabłkiem,
  • pieczywo bankietowe.

GORĄCY PRZERYWNIK bufet (3 pozycje do wyboru)

  • pikantny bogracz po węgiersku,
  • biały boeuf stroganow z kolorową papryką i pieczarkami,
  • włoskie risotto z cukinią, pieczarkami, natką i parmezanem (wege),
  • paella mixta z kurczakiem, warzywami i owocami morza,
  • curry z kurczaka z ananasem, świeżą kolendrą i ryżem basmati,
  • tajska zupa na mleku kokosowym z piersią kurczaka i kolorową soczewicą,
  • żurek na wędzonym boczku z jajkiem i podgrzybkiem,
  • bigos myśliwski z łopatką z dzika, wędzoną śliwką, grzybami leśnymi i jagodami jałowca,
  • barszcz czerwony z pasztecikiem z kapustą i pieczarkami (wege).

NAPOJE ZIMNE bufet, b.o.

  • woda mineralna ze słoja, z lodem, świeżą miętą i cytryną,
  • soki owocowe ze słoja: 
    • jabłko, 
    • pomarańcza.

SERWIS KAWOWY bufet, b.o.

  • Costa Coffee z ekspresów ciśnieniowych,
  • Sir William's Tea bukiet herbat.

NA SŁODKO bufet

  • wybór ciast i pralin (200 g/os): 
    • czekoladowe, 
    • sernik, 
    • jogurtowe z owocami, 
    • mini ptysie z czekoladą i adwokatem,
  • patery z owocami (100 g/os).

Zapraszamy do kontaktu w celu przedstawienia szczegółowej oferty.

Wyślij formularz kontaktowy

lub zadzwoń do nas:

693-128-312